تحلیل کسب و کار
تحلیل کسب و کار با رویکرد مدیریت تداوم
پاسخ صاحب کسب و کار و یا مدیر ارشد به این پرسش اهمیت زیادی دارد. جایگاه شرکت در سه سال آینده کجاست؟ شاید پاسخ به این پرسش در گذشته مشکل نبود اما اگر مدیر با گذشت زمان و نوسان شرایط اقتصادی در پاسخ خود دچار ابهام باشد، تحلیل کسب و کار بهترین راهنما برای کشف پاسخ به این پرسش خواهد بود.
تحلیل کسب و کار با رویکرد مدیریت تداوم شامل مجموعه فعالیت هایی است که در ابتدا وضعیت حقیقی و موجود کسب و کار را تعیین کرده و با شناخت عوامل داخلی و خارجی که منجر به کاهش توان رقابت می گردند مسیری جهت بهبود فراهم می سازد. در این مسیر کلیه خطاهای کاری، دوباره کاری ها، محل های هدر رفت زمان، منابع مالی، ناکارامدی عملکرد منابع انسانی و تجهیزات شناسایی و راهکارهای بهبود و مدیریت تداوم، با اطمینان از قابلیت اجرا تعیین می گردند.
دستاوردهای تحلیل، مدل سازی و مدیریت تداوم
مهم ترین پرسش در مدیریت مدرن تحلیل وضعیت مالی و وضعیت در بازار هدف یک مجموعه است. روشهای سنتی مشاوره فاقد قابلیت شناسایی و کشف راهکارهای شفاف کاهش هزینهها و افزایش بهرهوری و سود حاصل از فعالیت و همچنین اطمینان تداوم کسب و کار در بازار هدف میباشد. در رویکردهای نوین میتوان شناسایی نیازهایی کسب و کار و عوامل موثر آنها، اقدام به کشف و اولویتبندی اقدامهایی نمود که در نهایت منجر به بهبود در حوزه هایی نظیر استراتژی سازمانی، مالی، بازاریابی، منابع انسانی، عملیات تولید و کاهش هزینه یا افزایش بهرهوری و سود شرکت گردند.
رویکرد و متدولوژی متفاوت
روشهای مدرن و جهانی تحلیل، مدلسازی و مدیری شهای مدرن و جهانی تحلیل، مدلسازی و مدیریت تداوم، مدیران را آماده میسازد تا با درک وضعیت موجود و کشف نیازهای کسب و کار خود، و درک دقیق از چالشها و فرصتها، توانایی شناسایی و اولویتبندی کارهای ضروری به منظور حفظ، پایداری و توسعه کسب و کار خود را افزایش داده و خود را در مقابل شرایط متغیر توانمند سازند. بدین منظور تحلیل کسب و کار از استاندارد جهانی PBA متعلق به انجمن مدیریت پروژه ایالات متحده آمریکا (PMI) و استاندارد بینالمللی دانش تحلیل کسب و کار BABOK متعلق به انجمن بینالمللی تحلیل کسب و کار (IIBA) در کشور کانادا استفاده میشود. سپس راهکارهای مناسب بر اساس استانداردهای بینالمللی مدیریت تداوم کسب و کار BCMS مطرح و اولویت بندی میگردند.
فواید راهکارها تحلیل:
- بهینه سازی برنامه ریزی و مدیریت استراتژیک و سیستم سازی
- بهینه سازی مدیریت فرآیندهای کسب و کار
- بهینه سازی ساختار سازمانی و مدیریت منابع انسانی
- بهینه سازی مدیریت طراحی محصول و خدمت
- بهینه سازی برندینگ، بازاریابی، بازاریابی دیجیتال و فروش
- بهینه سازی مدیریت مالی و …
گام های اصلی تحلیل:
- تحلیل وضع و عارضه یابی
- شناسایی پروژه های بهبود
- پیشنهاد و اجرای پروژه های بهبود
چرا کیفیت اندیشان متمایز است؟
مهم ترین وجه تفاوت مشاورین کیفیت اندیشان صنعت در استفاده از رویکردهای مدرن میباشد که از استانداردهای PBA و BABOK به عنوان تنها مراجع معتبر، به روز و مدرن جهت تحلیل کسب و کار استفاده نموده و سپس با مدل سازی و شناسایی دقیق چالشهای فرآیندهای کسب و کار و روش بهبود یافته جهت رسیدن به نتایج مورد نظر استانداردهای مدیریت تداوم مورد استفاده قرار میگیرند.
با ما تماس بگیرید